Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

4 sfaturi de videochat de la trainerii Models 4 Models

4 sfaturi de videochat de la trainerii models 4 models

Așa cum am menționat și în articolele anterioare, unele dintre cele mai importante aspecte din această activitate sunt reprezentate de sfaturile legate de videochat pe care le vei primi de la traineri. Pe lângă instruirea de zi cu zi și ponturile pe care le vei obține din când în când, am adunat la un loc cele mai importante patru sfaturi de la trainerii noștri, sfaturi care te vor ajuta să dai ce ai mai bun în această industrie. Află și cum te poate ajuta suportul trainerilor să ajungi model de top.  

Ai încredere în tine și distrează-te

Ce sens are să întreprinzi orice activitate dacă aceasta nu îți face plăcere? Sigur, vrei să faci bani, uneori mult prea repede, dar nu acesta trebuie să fie întotdeauna ținta principală. Noi credem că orice ai face, cel mai important este să te simți bine în pielea ta. 

Sigur, la început vei avea emoții, la fel ca în cadrul oricărui job, dar pe măsură ce acumulezi experiență și informații, vei putea să treci peste faza de model începător și să îți fidelizezi clienții în modul în care își face ție plăcere. Vei descoperi că oamenii te apreciază mai mult atunci când ești autentică, ai încredere în tine și arăți că te simți bine. 

Folosește cu succes limbajul non verbal

Fie că ai luat deja contact cu nenumăratele teorii despre importanța limbajului nonverbal sau este prima dată când auzi despre aceste concepte, dezvoltarea unui limbaj corporal plăcut va fi o parte integrală din instruirea ta. Faptul că ai încredere în tine și că interacțiunea îți face plăcere trebuie să fie transmis și recepționat de către interlocutori.

Pentru acestea vei învăța care sunt semnalele corporale pe care orice model de videochat trebuie să știe să le transmită și de asemenea vei putea să înveți să le descifrezi pe cele ale clienților tăi. Capacitatea de a te face înțeleasă și de a simți când ceva nu este în regulă în comunicare îți va permite să ai discuții mai profunde și să ajungi la un nivel de comunicare cu interlocutorul tău la care mulți oameni doar speră. De aceea sfatul trainerilor models4models este să-ți exersezi și să investești timp în aceste abilități. N-ai idee cât te pot ajuta și în viața personală!

Nu-ți divulga datele personale

Una dintre regulile de aur ale videochatului este c modelul să nu-și divulge datele personale. Aceasta este doar una dintre riscurile, capcanele și greșelile din videochat, dar dacă faci acest lucru, repercusiunile pot fi destul de neplăcute. Un studio profesionist de videochat se va asigura că-ți garantează confidențialitatea, prin lucrul exclusiv cu site-uri banate în România și prin sisteme securizate pe platformele online.

Dar trebuie să fii și tu precaută! Folosește un nume de scenă și nu-ți dezvălui niciodată adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail sau alte date personale în interacțiunea cu clienții. Nu amesteca viața personală cu cea profesională și nu vei avea neplăceri. În ce privește prietenii și familia, va fi alegerea ta dacă vrei să le împărtășești care este specificul activității tale. 

Nu te lăsa descurajată

Hai să fim sinceri, nu vei avea mereu doar zile bune. Poate nu te-ai simțit bine într-o zi, pur și simplu nu ai avut chimie cu clienții tăi, ai intrat la o oră nepotrivită sau era o concurență ridicată pe platformă în intervalul respectiv. Este important să înțelegi că o zi proastă i se poate întâmpla oricui și vei avea șansa să-ți recuperezi sau chiar să-ți dublezi câștigurile într-o zi bună. Noi îți punem la dispoziție toată susținerea echipei de traineri, a colegelor tale și chiar a unui psiholog. 

Sperăm să-ți fie de folos aceste sfaturi în activitatea ta și să ne pomenești când vei ajunge un model de succes!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!