Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

4 lucruri pe care le înveți facand videochat

model-videochat-la-laptop

Învățarea este o călătorie fără sfârșit. În momentul în care ai încetat să înveți, încetezi să evoluezi. Multe persoane scapă din vedere acest aspect și, totuși, nu înțeleg de ce se simt neîmplinite. De aceea, este absolut necesar să găsești mereu un domeniu din care ai mereu ceva de învățat.

Evident, videochatul este un astfel de domeniu, grație interacțiunilor pe care le vei avea zi de zi, cu o mulțime de utilizatori. Pe lângă termenii tehnici și felul în care navighezi pe platforme, cel mai important aspect al acestei activități este că vei învăța și te vei descoperi pe tine însăți. Categoric, asta se va întâmpla în timp, după ce vei realiza ce înseamnă videochat și ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat. 

Înveți limba engleză la un nivel avansat

Pe lângă abilitățile tehnice pe care le vei dobândi, așa cum am menționat și mai sus, cel mai mult, îți vei îmbunătăți cunoștințele de limbă engleză. Mai ales, dacă alegi ramura de videochat non-adult, vei vorbi în engleză opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Chiar dacă, la început, vei avea, poate, un nivel modest, pe măsură ce vei folosi această limbă în fiecare zi, atât în scris cât și vorbit, progresele tale vor fi semnificative. Îți faci griji că nu vei mai avea subiecte de discuție după ceva timp? Stai liniștită, echipa noastră este aici să te învețe să improvizezi și să-ți spună despre ce să vorbești în videochat

Înveți cum să controlezi o interacțiune și cum să muți atenția pe celălalt

Oricât de tentant ar părea să crezi că videochatul este despre fata de pe cameră, adevărul este că videochatul n-ar putea exista fără doritori. Astfel, nevoile lor sunt puse pe primul loc. Datoria unui model de videochat este să îi facă fericiți pe utilizatorii platformelor și, în același timp, să controleze cursul interacțiunii. 

Astfel, o interacțiune de 15 minute se poate transforma într-una de cel puțin o oră, dacă muți atenția pe utilizator și încerci să-l cunoști. În timp, vei învăța ce și cum să spui pentru a-l face să se deschidă și să se simtă apreciat. Pentru a-l înțelege cât mai bine, va fi nevoie de ceva cunoștințe de psihologie și chiar de abilități în citirea și transmiterea de semnale corporale

Înveți să te pui în valoare 

Chiar dacă felul în care arată un model de videochat nu este cea mai importantă armă din arsenalul ei de seducție, această onoare fiind rezervată atitudinii și felului în care relaționează, imaginea este totuși un cârlig destul de puternic. Până să începeți să vorbiți, un membru va fi, în primul rând, atras de felul în care arăți. Din nou, nu ai nevoie de dimensiuni corporale ca ale modelelor din reviste, dar, tot ai nevoie de îngrijire și atenție la detalii. Așa cum am mai menționat, la sediul nostru oferim servicii gratis de machiaj și hair styling și, în timp, poți învăța singură ce nuanțe ți se potrivesc și care este coafura care te avantajează cel mai tare.

Înveți să respecți un program 

Multe dintre eșecurile din lumea profesională sunt cauzate și de managementul deficitar al timpului. În videochat, situația stă exact la fel. Pe lângă faptul că vei avea de învățat și respectat un set de reguli de bază, va fi nevoie și să respecți un program. E adevărat, acesta va fi conceput în funcție de nevoile tale, dar, asta nu înseamnă că-l poți încălca. În timp, vei învăța valoarea consecvenței și a seriozității, valori pe care le poți aplica oricând și în viața personală. 

Frumusețea tuturor lecțiilor de mai sus este că pot fi folosite multă vreme după ce ți-ai încheiat activitatea ca model de videochat.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!